17 januari 2015
15:00

Midas IBK

Referat: Fjärdhundra SK - Midas IBK

Om man vill vara elak; "upp som en sol och ner som en pankaka". Om man är lite snällare så tror jag att vi kände en falsk säkerhet. Speciellt efter första perioden där vi är bättre och deras målvakt storspelar och dessutom har hjälp av målramen. Perioden slutar 0-0 men känslan är att det ordnar sej.

Period två är bara 20 sek gammal när dom tar ledningen. Vi var inte med alls i början.
Vi försöker föra spelet men är för stillastående och vi tappar bollar som dom kontrar på. dom spelar ett enkelt spel som är lättläst men vi är för tröga i benen för att avvärja långpasset mot deras toppforward.
Perioden slutar 3-0.
I sista måste vi börja chansa med offensivare backspel. Mitt i perioden spräcker Samuel nollan och vi får lite ny energi.
Samtidigt som jag pratar med spelarna på bänken om att ta ut Skog så gör dom 4-1. Bara dryga minuten efter Samuels mål.
Vi tar TO och nu får vi mera spring i benen. Men vi blottar oss och dom gör 5-1. Men vi fortsätter springa och matchen slutar 5-3.
Summering: Deras målis räddar dom i första, vi kunnde ha ledat med 3-0 med lite tur. Vi låter dom spela sitt långbollsspel och har för dåligt hemjobb.

En liten, men kanske nödvändig, tankeställare inför Almungematchen.